Upgrade turbo

Upgrade turbo - Tuning Turbosuflanta - Turbina Hibrid / Hybrid

TurboXD va garanteaza: cel mai bun pret de pe piata incepand cu 400 euro pentru upgrade turbo (in functie de modelul turbinei si puterea dorita)
  • * Garantie 12 luni, fara intrebari, fara limita de km.
  • * Hibridizare turbina in 24h.
  • * Putere sporita a turbinei
  • * Consum redus
  • * Asistenta tehnica telefonica.
  • * Acoperire nationala.

Contactati-ne pentru informatii, suport tehnic si programari service

Doresti o turbina mai puternica, fiabilitate marita, consum mai mic de combustibil? Atunci o hibridizare / upgrade turbo este solutia pentru turbina ta standard.

La TurboXD intelegem ca performantele extreme se pot realiza doar cu pasiune si devotament fata de munca noastra si fata de clienti.

Iti punem la dispozitie toata experienta si expertiza noastra pentru a realiza o hibridizare turbo ce poate scoate maximul din motorizarea masinii tale.

Pentru a mari puterea efectiva a unui motor si a avea perforamante sporite o turbina custom / hibrid este solutia ideala.

Cum poti sa obtii performante sporite pentru turbosuflanta ta fara sa ai nevoie de un buget mare cumparand o piesa noua si facand toate modificarile pentru ca aceasta sa poate fi montata pe masina? Simplu pastrezi tubosuflanta actuala dar faci upgrade la toate componentele interne, obtinand o turbosuflanta hibrid / custom.

Ce optiuni exista cand doresti performante marite pentru turbina ta?

Prima optiune este inlocuirea turbosuflantei cu una mai mare, dar acest lucru implica costuri ridicate si destul de multe modificari in ceea ce priveste tubulatura, sistemele de prindere, etc.

A doua optiune este o turbina custom / hibrid, unde componentele interne sunt inlocuite cu unele de capacitate mai mare, oferind in final performante superioare celei standard.

Rolul unei turbosuflante este de a introduce un debit de aer suplimentar in camera de ardere a motorului, ceea ce presupune adaugarea unei cantitati mai mare de combustibil iar in final rezultand o putere sporita a motorului. Masa de aer care trece prin turbosuflanta precum si viteaza acestuia sunt elementele care determina eficienta turbinei nu doar presiunea la care a fost setata sa functioneze.

Turbosuflanta turbo turbina auto custom tuning upgrade hibrid

Ce ofera de fapt o turbina custom in raport cu cea standard?

Raspunsul cel mai simplu si direct este performanta, consum mai scazut si  durabilitatea in timp.

Pentru ce marci de turbosuflante realizam upgrade turbo?

Oferim servicii de upgrade turbina (turbina hibrid)  pentru toate marcile de turbosuflante aflate pe piata: Garrett, KKK (Borg Warner, 3K), IHI, Mitsubishi, Toyota, Schwitzer, Holset

Ce costuri implica hibridizarea unei turbosuflante ?

Hibridizare turbo Stage 1 - preturile incep de la  400 euro -  se poate obtine o putere intre 130CP si 160 CP.

Hibridizare turbina Stage 2 - preturile pentru un astfel de tuning incep de la  500 euro si se poate obtine o putere de 180CP / 200 CP.

Upgrade turbosuflanta Stage 3 - Incepand cu 600 euro,  putem obtine in conditii optime performante de peste 300 CP

Contactati-ne pentru informatii, suport tehnic si programari service

Certificat de Garantie - 12 Luni fara limita de km

Acoperire nationala prin reteaua de service-uri autorizate RAR partenere

Reparatie in 24h oriunde in tara prin intermediul firmelor de curierat rapid partenere

Certificat de echilibrare dinamica