Retur produse

Conform legislatie in vigoare toate produsele pot fi returnate in termen de 15 zile de la primirea produsului de catre dumneavoastra sau o persoana desemnata.

Produsele pot fi returnate daca indeplinesc urmatoarele conditii:

  • Produsele vor fi returnate in ambalajele originale cu toate accesoriile, etichetele, bonul si factura, intacte.
  • Produsul nu trebuie sa fi fost utilizat, sa prezinte urme de uzura sau de folosinta.
  • Toate documentele insotitoare ale marfii vor fi returnate:factura, chitanta, bon, garantie,etc.
  • Toate cheltuielile aferente returului  (taxe de transport) vor fi suportate de catre client.
  • Pentru a solutiona o cerere de retur, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul telefonic din site sau folosind formularul din pagina de contact.
  • Rambursarea contravalorii produselor returnate se face face in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor returnate in stare intacta si nefolosita.
  • In cazul in care produsul se afla intr-o stare avansata de degradare, prezinta urme vizibile de folosinta sau uzura, ceea ce ne impiedica sa repunem produsul la recomercializare, ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului.
  • In cazul in care a fost livrat un alt produs din cauza comunicarii in mod eronat de catre client a unui cod de referinta sau a comandarii unui produs care nu este compatibil cu autotorismul sau (desi clientul l-a cerut in mod express), produsul poate fi schimbat, in limita in care este disponibil pe stoc la momentul respectiv, sau poate fi returnata contravaloarea sa in termen de 14 zile lucratoare din momentul cererii de retur,  cu conditia sa nu prezinte urme de folosinta, uzura, defectiuni provocate in incercarea de a realiza montajul piesei, sa aibe ambalajul intact si toata documentatia insotitoare a marfii.

Pentru informatii suplimentare referitoare la comandarea unui produs sau retur ne puteti contacta atat telefonic cat si prin formularul din pagina de contact.